Voor goed drukwerk!

Je wilt natuurlijk zeker weten dat jouw drukwerk er goed uit komt te zien. Daarom hebben wij een aantal aanleverspecificaties opgesteld, als je deze volgt komt het helemaal goed. Mocht je er niet uitkomen, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bij Klikdrukwerk.nl kun je heel gemakkelijk zelf je bestanden toevoegen. Lukt het niet om bestanden te uploaden? Laat het ons dan weten via e-mail of telefoon, dan gaan we kijken hoe we je kunnen helpen.

De belangrijkste aanleverspecificaties

  • Bij ons is het alleen mogelijk om PDF bestanden te uploaden. Heb je een ander bestand? Neem dan even contact op met de klantenservice, zij kunnen je verder helpen.
  • Om het drukwerk te kunnen snijden hebben we rondom 3mm afloop nodig . Dit betekent dus eigenlijk dat het ontwerp aan alle kanten 3mm groter moet zijn dan het bestelde formaat. Als je een A4 (210x297) bestelt dan is het aangeleverde formaat 216x303.
  • Ook adviseren wij om tekst 4mm van de snijrand te plaatsen. Zo weet je zeker dat alle tekst op je ontwerp blijft staan.
  • Het merendeel van de producten op de website wordt full color (CMYK) gedrukt. Daarom is het ook belangrijk om een bestand in CMYK kleuren aan te leveren en niet in RGB. RGB zijn namelijk beeldschermkleuren en dan kunnen de kleuren op het drukwerk verschillen. Wil je weten of je bestand goed is? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice, zij weten alles van drukwerk en de bestanden die hierbij horen.

Gratis bestandscontrole

Wij willen natuurlijk dat jij tevreden bent met je drukresultaat, daarom controleren wij gratis de bestanden.

Als wij zien dat de bestanden niet helemaal goed zijn, dan nemen we contact met je op om door te geven wat er niet goed is.

Wij letten op het gebruik van RGB kleuren, de aanwezigheid van afloop en tekstmarge, het formaat van het bestand en de resolutie van onderdelen in jouw bestand.

Bestandscontrole ยป